Komentáře

1 Teleri Teleri | Web | 14. prosince 2012 v 15:36 | Reagovat

Jé, to vypadá tak dobře... Mňam! :D

2 Kejm Kejm | Web | 27. prosince 2012 v 8:01 | Reagovat

mňam! :)

3 coco-choc coco-choc | E-mail | Web | 31. prosince 2012 v 8:32 | Reagovat

[1]: Děkuju ;-)

4 coco-choc coco-choc | E-mail | Web | 31. prosince 2012 v 8:32 | Reagovat
5 Lenka Lenka | 13. května 2013 v 17:38 | Reagovat

Dnes vyzkouším - vypadá to moc dobře!

6 Riti Riti | E-mail | Web | 24. října 2013 v 13:30 | Reagovat

Delikátní! Skvělý recept.

7 David David | 4. července 2014 v 2:23 | Reagovat

Místo zázvoru, česneku a chilli lze použít zelenou nebo červenou kari pastu. Má to tu výhodu, že chutě jsou lépe spojené, ale zase se připravíte o ten výbuch v ústech když skousnete zázvor, nebo chilli :D
PS: Do receptu ještě přidávám na cca 1cm nakrájené kousky bambusových výhonků.

8 Michaela Michaela | 11. srpna 2014 v 9:15 | Reagovat

Receprt vypadá zajímavě, doma ho vyzkouším. Jen ty hůlky bych nekřížila to znamená smrt, ale jinak super fotka.

9 Michaela Pechmanová Michaela Pechmanová | E-mail | 2. prosince 2014 v 22:40 | Reagovat

Super mňamka, olizujeme se po ní hodně dlouho! Díky. Jen bacha na kvalitní jasmínku, v pražské SAPě nejlepší! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
A kam dál?