Komentáře

1 Pipi Pipi | E-mail | Web | 10. prosince 2012 v 15:11 | Reagovat

Koukám, že pracny děláš taky ve všech možných formičkách, ty ve tvaru medvědí "tlapky" nepoužíváš? Podle nich mám pocit vznikl název, pracny, ne? :-)

Jinak já sním cokoliv domácího, co mi kdo dá pod nos... :-) ale hodně ráda mám i nepečené cukroví. Jaký další druh ještě budeš péct? Něco nového, nebo spíš klasiku? Uvidíme to tady na blogu?

2 Jarka Jarka | Web | 13. prosince 2012 v 9:43 | Reagovat

Pracny už jsem nějak přestala péct, když jsem je dala na talíř s ostatním cukrovím, vždycky na něm zbývaly jako poslední. :-P
Dnes máš Luci, svátek. Přeji ti k němu všechno nejlepší, hodně zdraví a dobrou náladu v předvánočním čase. ;-)

3 Petrik Petrik | Web | 13. prosince 2012 v 17:06 | Reagovat

az sa mi slinky zbiehaju ;)

4 Lean Lean | Web | 16. prosince 2012 v 22:48 | Reagovat

Pracny miluju :) Taky je dělám v různých formičkách, protože ty v menších mizí rychleji než ty tlapkové. Už se moc na ně těším :-)

5 Babeta Babeta | E-mail | Web | 27. prosince 2012 v 21:39 | Reagovat

Tak a já jsem si letos objednala silokonové formy na pracny, a tím pádem už navždy končím s pracným vyklepáváním pracen z plechových formiček. :-D Z těch silikonových forem se upečené cukroví vysype úplně samo a práce s nima je prstě žůžo... Za chvíli bylo hotovo.
Jinak já těsto zadělávám tak, že si nejprve promísím v míse všechno sypké, pak doprostřed udělám ďůlek, do něj rozklepnu vejce a kolem pokrájím máslo (Heru). A pak už jen hnětu...

6 skarletka skarletka | E-mail | 7. ledna 2013 v 15:43 | Reagovat

Ja si zjednodušujem vypracovanie cesta, všetko robím v robote s takými nožmi na sekanie mäsa, stačí pár sekúnd a je to hotové. Robím viac ciest za sebou, postupujem od najsvetlejšieho po najtmavšie, odložím do chladu a postupne spracovávam. Problém s vyklápaním cesta z formičiek som vyriešila tak, že hrudku cesta, ktorú dávam do vymastenej formičky najprv pritlačím do hrubej múky, potom hneď vložím do formičky, 99%  upečených kúskov vypadne bez problémov

7 linlei3915 linlei3915 | E-mail | 28. září 2015 v 10:23 | Reagovat
8 Danča Hájková Danča Hájková | E-mail | Web | 29. listopadu 2015 v 16:23 | Reagovat

Ahojky, kdyby někdo chtěl,připravila jsem pro vás zdravé vánoční cukroví :-). http://www.dancahajkova.com

9 sTARK sTARK | Web | 15. dubna 2017 v 16:03 | Reagovat

Cukroví je rozhodně super, ale problémem je cukr a strašně moc tuku (másla), které cukroví obsahuje. U nás na webu najdete několik variant na zdravé cukroví, které není zdraví nebezpečné a nemusíte se bát ho sníst hodně, protože je vážně zdravé! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
A kam dál?